BODY OF YOURS RETREATS

För mycket stress på jobbet? För mycket tid uppkopplad på mobil och dator? Svårt att varva ned och vara närvarande? Dags att investera i dig själv! 

Mindfulness Yoga Training Spa Hiking Bootcamp

Mindfulness Camp

Bali - Indonesien 

År 2020

April & November

Följ med oss ​​för en andlig resa som kommer att föryngra din själ. Tillbringa 8-10 dagar och fördjupa dig i daglig yoga, meditation, spa-behandlingar, balinesisk läkning, utflykter, vandring & träning. Skäm bort ditt sinne, kropp och själ på denna intima lyxresort! Privat kock, lyxrum och allt du behöver för denna all-inclusive-upplevelse

Torrevieja - Spanien 

År 2020

April & December

Vi tar med dig till Torrevieja  en känd turist ort där du får uppleva staden och orten med träning andlighet och äventyr. Vi tar med dig på en 4-7 dagars inre resa med dig själv där du får dela en helt fantastisk upplevelser med en mindre grupp.  

Ghana & Malaysia

 År 2021

Mars & Oktober

Mer info kommer inom kort

Body of yours är ett program skapat för att ge dig möjligheten att bygga upp din fysiska och mentala grund som du behöver för att få en starkare kropp och ett friskare och mer aktivt liv.

Body of yours handlar om långsiktighet. Som deltagare i programmet får du jobba med funktionell träning som syftar till att stärka många olika muskelgrupper och som samtidigt ger ökad balans och koordination. Du får också teoretisk kunskap om träning i form av föreläsningar.

Mail: faisalboye@gmail.com

Adress:Birger Jarlsgatan 70

​© 2019 Body of Yours