top of page

Säg till dig själv, Jag är

Jag är skaparen av min värld. Jag älskar min kropp djupt och glatt. Min kropp har egen visdom. Och jag litar helt på att mitt utseende är bara en projicering av vad jag tycker om mig själv! Jag blir vackrare för varje dag, jag älskar den person jag ser i spegeln, väljer jag att se den gudomliga perfektionen i varje cell i min kropp. När jag älskar mig mer tillåter jag andra att älska mig tillbaka. Jag är kärlek! Genom kärlek acceptera jag mig själv, här just nu väljer jag att hedra min skönhet min styrka och mitt unika sätt att vara jag. Jag älskar hur jag känner när jag tar hand om mig själv. Mitt eget välbefinnande är min huvudprioritet Jag litar helt på min inre röst. Ju mer jag får lär känna mig själv desto tydligare blir mitt syften med livet. Idag följer jag mitt hjärta och jag upptäcker mitt öde, där jag har min speciella plats på denna planet, mitt livs mål är att dela den med andra med de bästa sidan av mig själv. Idag erbjuder jag världen gåvan av att älska. just här just nu börjar jag gå mot mitt livs syfte jag är värd kärlek och respekt jag förtjänar bra människor runt mig, Mitt livsändamål är att fatta bara beslutas för mig själv. Det är bra just nu just nu! Lugnet börjar med ett medvetet val. Ett fredligt hjärta skapar ett fridfullt liv. Jag litar på att universum skickar mig det bästa som finns i alla situationer. Genom att bli visare inser jag harmoni med varje upplevelse ja upplevt i mitt liv! Kärlek, frid, ödmjukhet och lycka. Innre frid är när jag släpper kontrollbehovet. Jag andas in framtiden och jag andas ut dåtiden. Där frid fyller hemmet finns ingen plats för rädsla. Idag är mitt uppdrag att vara en bättre person för mig själv och för andra jag håller kärt. Jag är redo för ett Liv fylld med kärlek. Jag uppskattar alla människor jag möter som värdesätter min kärlek Jag litar på att universum riktar mig åt människan jag behöver i mitt liv, jag befriar mig själv från rädsla och öppnar upp mitt hjärta för att välkomna livets kärlek. Did you know that in average 60% of your thoughts it's on your future? Did you know that almost every living human's on a average day wondering about something in the future 5 - 20 times? So I'll ask you! Why don't you want to believe when som one predict the future? Trygghet och säkerhet, vilket kommer först? Kan du var trygg utan säkerhet? Kan du vara säker utan trygghet? Kan du bygga relation på trygghet? Hur bygger man säkra relationer?

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page