top of page

God jul önskar jag dig och en riktigt fin avslut på året.

Uppdaterat: 26 maj 2020

Julen är för många en högtid där vi spenderar tid med nära och kära, samt en chans att varva ner från arbete eller studier. Det kan dock bli svårt att komma tillbaka in i rutiner efter ledigheten då man lagt träningen på hyllan ett tag. Här kommer därför 10 tips på hur du håller igång formen, och därmed slipper detta ångestmoment när julen är över.

Är du en av dom som släpper allt som har med träning att göra under dessa dagar, och sen har svårt att sätta igång igen? Ta då denna julen och testa något annorlunda! Dra iväg en sväng till gymmet och kicka igång förbränningen inför vad som komma skall - massa god julmat! Dessutom är detta ett väldigt bra sätt att få lite egentid och varva ner efter all julstress. Finns det inte möjlighet att gå till gymmet? Sätt ihop ett styrkepass hemma där du går igenom hela kroppen. Enkelt och effektivt! Om träning känns som ett stort nej under julen, bege dig i alla fall ut på en promenad ute i den friska luften. Vardagsmotion är otroligt viktigt för både kropp och hälsa, och dessutom är det ett väldigt bra sätt att hålla igång rutinerna. Känner du igen dig att somna i soffan efter Kalle Anka? Julfirandet kan resultera i att vi äter mer än vanligt, och vi rör oss mindre än vanligt. Så hitta på aktiva lekar med familj, släkt och vänner och ta tag i de tillfällen som dyker upp där vi är i rörelse. Ha inte så bråttom när det är dags för julbord. Ät i normalt tempo och njut istället för att stressa i dig maten. Det är svårt att känna mättnad när det går för snabbt och ofta blir det för mycket mat som resulterar i illamående och trötthet. Satsa på mycket protein, bra kolhydrater och fetter på julbordet. Exempel på detta är lax, ägg, skinka, kalkon, nötter, hemlagade köttbullar, potatis, rödbetor, frukt och grönt m.m. Älskar du julmust men vill undvika socker? Avstå eller välj te alternativ. Vi får ofta i oss alldeles för stora mängder socker och mycket kalorier i dryckesväg. Julbak kan vara en av dom största bovarna i matväg under julen. Dessa sockerfällor kan kicka igång ett sötsug som håller i sig länge, Oroa dig inte om det inte finns tid till bakning! Våra bars kommer som en räddning för många som söker ett nyttigare alternativ— Fitline!

https://www.pm-international.com/registrationv2/?TP=6266509&fbclid=IwAR2kt0IB2tvTKtBN-ok6t7ZEdVLh2eD4GO5D-pUHP9RCcOjtdaVOJyvXDEI Under det kalla halvåret är det inte ovanligt att man åker på sjukdomar, vilket gör det ännu svårare att hålla träning och kost i schack. Därför är det extra viktigt att få i sig vitaminer och mineraler. Vår Fitline produkter är ett enkelt och supergott exempel på hur vi kan få i oss det vi behöver.

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page