Företagshälsovård


I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med på resan mot att leverera världens bästa resultat. 

För ditt företag är medarbetarna allra viktigaste tillgången. Vår ambition är att göra er till Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Vi arbetar aktivt med din företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. Vi tror på hållbara och friska medarbetare.

vi tycker att arbeta med träning och hälsa är fantastiskt, roligt och givande?

 

Hälsocoach! Den personen som vill coacha, peppa och inspirera!

 

Hej!

Kanske jag är den nya Hälsocoachen!

Som företag vill man ha en coach som brinner för träning, hälsa och vill inspirera anställda till en hälsosammare och gladare livsstil. Det är med mitt engagemang som kommer lyfta och hjälpa er att lyckas - oavsett om målen är små eller stora!

 

Hur


I rollen som Hälsocoach har jag huvudansvaret för era personal och alla aktiviteter som handlar om att förbättra medarbetares hälsa genom fysisk aktivitet.

Och här kan man som anställd träna under sin arbetsdag antingen genom grupp- och PT pass, gym eller i lagspel.

Varje vecka erbjuder jag gruppass, PT pass, massage, möjlighet till kortare utflykter och tränings weekend.

Min roll handlar om att självständigt planera, driva, koordinera och leda träningspass, ha individuella PT-timmar med anställda samt ordna inspirationsföreläsningar och andra aktiviteter i hälsans tecken. Jag ser också till att all utrustning är i sin ordning och att träningsanläggning upplevs som en bra miljö.

 Då ni som företag behöver ha hållbara medarbetare och tror på kopplingen mellan fysisk aktivitet och prestation, har jag under 2020 valt att genomföra en Hälsoresa.

Min Hälsoresa syftar till att få ditt företag och dess medarbetare att vilja röra på sig regelbundet. Tillsammans med mig genomför vi 3 hälsoanalyser fördelat under 1 år. Min roll i denna satsning är att skapa, driva och marknadsföra en årsplan med aktiviteter anpassat till olika målgrupper, årstider och behov. Det kan vara aktiviteter som Jag genomför men även andra aktiviteter där jag anlitar extern kompetens.

mitt övergripande mål som Coach är att höja er gemensamma syreupptagningsförmåga under vår Hälsoresa – självklart individuellt och utefter varje individs förutsättningar.

 

Body of yours hjälper dig som kund att uppnå maximal produktivitet med personal och minimera era kostnader genom att upprätthålla hälsa och välbefinnande för era anställda. Vi arbetar för att eliminera och förhindra arbetsrelaterade orsaker till ohälsa, för att bidra till att göra arbetsplatsen till en säker miljö och för att underlätta snabb och säker återgång till arbete för anställda som haft sjukfrånvaro. Body of yours är en av de mest flexibla oberoende företagshälsovårdsleverantör som erbjuder skräddarsydda tjänster till mycket konkurrenskraftiga priser i Stockholm. Body of yours erbjuder hälsovårdstjänster som en engångsföreteelse eller som en del av ett avtal. Vår strategi är att hålla allting enkelt (leverera vad du behöver när du behöver det), hålla en låg kostnadsbas, erbjuda professionella hälsopedagoger och specialister, arbeta nära er personalavdelning och ledning och framförallt ge en förstklassig företagshälsovård.

Vem är jag

Jag är en självdrivande, positiv, energisk och driven lagspelare som har flera års erfarenhet från hälsobranschen, där jag jobbar som PT, hälsocoach och friskvårdspedagog. Jag är van ledare, har en förmåga att entusiasmera och jag gillar att vara med och se andra människor utvecklas.

Jag tro på att träning ska vara roligt och en del i en långsiktigt sund livsstil.

Mail: faisalboye@gmail.com

Adress:Birger Jarlsgatan 70

​© 2019 Body of Yours