top of page
Camp Bali

BODY OF YOURS RETREATS

Body of yours funktionella träning

Body of yours Retreats är ett program skapat för att ge dig möjligheten att bygga upp din fysiska och mentala grund som du behöver för att få en starkare och friskare kropp och ett mera aktivt liv.

Body of yours handlar om långsiktighet. Som deltagare i programmet får du jobba med funktionell träning som syftar till att stärka många olika muskelgrupper och som samtidigt ger ökad balans och koordination. Du får också teoretisk kunskap om träning i form av föreläsningar.

Bali villa

April & November

Bali - Indonesien 

Följ med oss ​​för en andlig resa som kommer att föryngra din själ. Tillbringa 8-10 dagar och fördjupa dig i daglig yoga, meditation, spa-behandlingar, balinesisk läkning, utflykter, vandring & träning. Skäm bort ditt sinne, kropp och själ på denna intima lyxresort! Privat kock, lyxrum och allt du behöver för denna all-inclusive-upplevelse

Coach Faisal!
Du är värd dig själv!

April & December

Torrevieja - Spanien 

Vi tar med dig till Torrevieja  en känd turist ort där du får uppleva staden och orten med träning andlighet och äventyr. Vi tar med dig på en 4-7 dagars inre resa med dig själv där du får dela en helt fantastisk upplevelser med en mindre grupp.  

Body of yours
Bali-2019 egen tid 2.jpg

Mars & Oktober

Kickoff 
 

Mer info kommer inom kort

Body of yours
bottom of page