top of page
Camp Bali

BODY OF YOURS RETREATS

Body of yours funktionella träning

Body of yours Retreats är ett program skapat för att ge dig möjligheten att bygga upp din fysiska och mentala grund som du behöver för att få en starkare och friskare kropp och ett mera aktivt liv.

Body of yours handlar om långsiktighet. Som deltagare i programmet får du jobba med funktionell träning som syftar till att stärka många olika muskelgrupper och som samtidigt ger ökad balans och koordination. Du får också teoretisk kunskap om träning i form av föreläsningar.

Bali villa

April & November

Bali - Indonesien 

Följ med oss ​​för en andlig resa som kommer att föryngra din själ. Tillbringa 8-10 dagar och fördjupa dig i daglig yoga, meditation, spa-behandlingar, balinesisk läkning, utflykter, vandring & träning. Skäm bort ditt sinne, kropp och själ på denna intima lyxresort! Privat kock, lyxrum och allt du behöver för denna all-inclusive-upplevelse

Coach Faisal!
Du är värd dig själv!

April & December

Torrevieja - Spanien 

Vi tar med dig till Torrevieja  en känd turist ort där du får uppleva staden och orten med träning andlighet och äventyr. Vi tar med dig på en 4-7 dagars inre resa med dig själv där du får dela en helt fantastisk upplevelser med en mindre grupp.  

Body of yours
Bali-2019 egen tid 2.jpg

Mars & Oktober

Kickoff 
 

Mer info kommer inom kort

Body of yours
 • FÅR ALLA VARA MED?
  Alla över 18 och under 65 med undantag för vissa sjukdomstillstånd får vara med. Denna bedömning gör vi efter vi gått igenom er ansökan.
 • KAN ALLA VARA MED OAVSETT FORM?
  Ja, oavsett vilken form du är i kan du medverka i BODY OF YOURS. Alla deltagare placeras i grupper baserat på nivå för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er upplevelse. Vi har strukturerat programmet att passa alla, man kan alltid bli starkare, mer motiverad och må bättre!
 • VAD SKA MAN TA MED SIG?
  Det ni behöver ta med er är skor för utomhusträning (gärna löparskor och vandringsskor om ni har bägge) och skor för inomhusträning, träningskläder (över och underdelar, kom ihåg att ni tränar flera gånger om dagen i 8 dagar), underkläder, personliga hygienartiklar, träningstoppar för damer och sportjackor/tjockare tröjor/långärmat för utomhusträningen. Vi rekommenderar att ni har med er två ombyten t-shirt (överdelar) per dag. Det finns självklart även tvättmaskiner att låna om och när det behövs.
 • ANPASSAR VI KOSTEN EFTER ALLERGIER?
  a, det gör vi. I ansökningen fyller man i information om kostallergier som vi planerar för i god tid.
 • MÅSTE MAN HA FACEBOOK FÖR UPPFÖLJNINGSPERIODEN?
  Ja, facebook är en väsentlig del av uppföljningsperioden. Önskar man inte ha facebook av privata skäl kan vi ordna ett tillfälligt konto med ett alias som endast har att göra med BODY OF YOURS. Detta kan man välja att avregistrera efter Body of yours perioden.
 • HUR GÅR BETALNINGEN TILL?
  När ansökan är godkänd och man blir tilldelad sin plats på ett av våra camps skickar vi en faktura till mejlen eller hemadressen. Önskas delbetalning får man kontakta oss på 0765 75 55 04 eller faisalboye@gmail.com En godkänd ansökan är bindande.
 • HUR TAR MAN SIG DIT?
  Det är lätt att ta sig hit me d flyg. Sök från din ort till Bali Dempasar på fliygeror.se eller momond.se Vi ligger ca 4h från balis flygplats norra sidan av balis oröda paradis
 • HUR MÅNGA DELTAGARE ÄR DET MAX PER CAMP?
  Vi tar max emot 10 deltagare åt gången för att säkerställa kvaliteten på vår tjänst.
 • KAN MAN BOKA BODY OF YOURS FÖR EN FÖRETAGSGRUPP?
  Självklart! Kontakta oss på 0765 75 55 04 eller faisalboy@gmail.com för att få mer information om våra företagslösningar.
 • VAD HÄNDER OM JAG BLIR SJUK OCH INTE KAN KOMMA?
  Du får kolla dina villkor på hemförsäkringen. Mer information om våra försäkringar kommer inom kort.
 • NÄR FÅR MAN VETA OM MAN KOMMER MED?
  Efter man anmält intresse och fyllt i en ansökan gör vårt team en bedömning av informationen och återkommer med svar inom 5 arbetsdagar.
 • KOMMER JAG KLARA AV DET TROTS ÖVERVIKT OCH/ ELLER DÅLIG FORM?
  Ja, alla kan vara med oavsett form. Vi anpassar träningen efter individuell- och grupp- nivå. Vi har strukturerat programmet att passa alla. Man kan alltid bli starkare, mer motiverad och må bättre!
 • VAD HÄNDER OM PLATSER INTE FYLLS?
  Vi reserverar oss rätten att ställa in ett camp om minimiantal deltagare inte uppnås varvid full återbetalning sker. Besked om detta ger vi senast 14 kalenderdagar innan startdatum för respektive camptillfälle. Kontakta oss gärna för frågor eller bokningar.
 • VILKA VACCINATIONER BEHÖVER JAG
  Vi rekommenderar att ta tar Twinrix (vaccination mot hepatit) oavsett vart i världen du reser. Många vaccinationsbyrån rekommenderar att du tar Dukoral samt diverse sprutor. Det är helt upp till var och en vilka vaccinationer en väljer att ta men vår erfarenhet är att det räcker med att ha Twinrix och använda myggmedel kvällstid då det oftast är fler myggor i rörelse.
 • BEHÖVER JAG VISUM?
  Nej, du behöver inget visum och behöver inte betala något på plats när du anländer. På planet delas det ut ett blad som du får fylla i med dina personuppgifter och detta visar du tillsammans med ditt pass när du går igenom tullen/passkontrollen.
 • KAN MAN BOKA SOM PAR ELLER VÄNNER?
  Det går jättebra att boka som par eller vänner.
 • VAD HÄNDER OM JAG BLIR SJUK UNDER RESANS GÅNG?
  Om du mot förmodan skulle bli sjuk under resans gång så hjälper hotellet oss att få dit en läkare alternativt få dig till ett sjukhus. Det kan vara så att du behöver lägga ut pengar för sjukhusvård men i de allra flesta fall så får du full ersättning av ditt försäkringsbolag när du kommit hem. Man kan även lägga till specifika reseförsäkringar såsom Gouda, men detta är
 • BETALNINGSVILLKOR
  Betalningsvillkor Betalning sker via faktura som sänds till dig via email. Efter att du bokat din plats har du 10 dagar på dig att betala innan fakturan förfaller. Du kan även maila oss och be att få dela upp betalningen på två fakturor.Exklusive moms.
 • HÄLSA
  Hälsa Du ansvarar själv för att uppsöka läkare i förväg för att ta reda på om du är tillräckligt frisk för att kunna delta i en träningsresa. Det är även upp till dig som deltagare att kolla vad din hemförsäkring täcker när du reser samt teckna ytterligare reseförsäkring om du vill ha detta. Ofta så täcker ens hemförsäkring de flesta reserelaterade situationer som kan uppstå men vi rekommenderar att du ringer ditt försäkringsbolag och tar reda på vad som ingår. Det är varje deltagares eget ansvar att välja om hen skall delta i ett träningspass eller yogapass och det är viktigt att du informerar oss om eventuella tillstånd, sjukdomar eller tidigare skador så att vi kan ha detta i beaktande när vi utformar klasserna och på så vis kan anpassa klasserna efter dina behov så att du fortfarande kan delta under dina förutsättningar.
bottom of page